Homepage > Products > Tavolinë mesi Valente

Karakteristikat

 • Forma moderne gjeometrike
 • Sipërfaqja e sipërme në ngjyrë dhe teksturë të veçantë me mbulesë 100% MDF në ngjyrën natyrale të arrës
 • Këmbët prej metali rezistent
 • Veçoria e lëvizjes dhe pastrimit të lehtë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë anësore

  W: 500 H: 476 D: 500

  Shfleto

  Tavolinë mesi

  W: 1000 H: 381 D: 1000

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-valente-enza-home