Homepage > Products > Tavolinë mesi Vals

Karakteristikat

 • Forma moderne gjeometrike
 • Sipërfaqja e sipërme me mbulesë në ngjyrën natyrale të arrës
 • Këmbët prej metali rezistent
 • Veçoria e levizjes dhe pastrimit të lehtë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë anësore

  W: 485 H: 481 D: 485

  Shfleto

  Tavolinë mesi

  W: 1030 H: 346 D: 1030

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-vals-enza-home