Homepage > Products > Tavolinë mesi ZEN

Tavolina e mesit ZEN

Kompleton tavolinën e kafes Zen me linja moderne, të përshtatshme për në sallon


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Sipërfaqe MDF me llak
 • Tavolina e mesit dhe anësore e përshtatshme për t’u kombinuar me elemente të tjera
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë mesi Zen

  W: 1100 H: 370 D: 650

  Shfleto

  Tavolinë anësore Zen

  W: 500 H: 500 D: 500

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tavolin-mesi-zen-enza-home