Homepage > Products > Taylor Sofabed

Taylor: Divanë me vend për ruajtje

E kërkuar nga çdo shtëpi për shkak të veçorisë së saj për t’u kthyer në krevat, Taylor ka një vend për ruajtjen e sendeve tuaja personale dhe është shumë e rehatshme.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Rehati maksimale
 • Mekanizëm për t’u kthyer në krevat
 • Vend ruajtje
 • Krijoni setin tuaj

  Divan që hapet me tre vende

  W: 2010 H: 800 D: 960

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  taylor-sofabed-enza-home