Homepage > Products > Verticoil Aqua

Verticoil Aqua

KOLEKSIONI SELECTIVE (SELEKTIV / PËRZGJEDHËS)–KOLEKSIONI PREMIUM
Falë pillow top në Verticoil Aqua që mund të lahen dhe të pastrohen, ju garanton një dyshek të pastër për vite. Box pillow top i Verticoil Aqua zotëron dy shkallë të ndryshme mbështetjeje dhe është i përdorshëm nga të dyja anët. Mjafton që të vendosni sipërfaqen e box pillow top mbi të cilën dëshironi të flininë shkallën e dëshiruar të mbështetjes dhe të mbyllni zinxhirin!


Karakteristikat

21% më tepër susta, më shumë rehati
Verticoil® Edge™
Sistemi Verticoil® Edge™ Spring ka përmirësuar konsistencën anësore dhe ka sjellë një qëndrueshmëri më të lartë kudo, përfshirë buzët. Verticoil® Edge™ ofron 21% më tepër susta se standardi industrial. Një numër më i lartë sustash përkthehet me një mbështetje më të gjerë dhe një gjumë më të rehatshëm gjatë natës.

Sistemi Thermal Comfort (Rehati Termike)
Feran Ice®
Teknologjia Feran Ice® ndihmon ruajtjen optimale të mikroklimës, për një gjumë më të mirë natën, dhe largon nxehtësinë apo lagështinë e tepërt duke siguruar kështu një mjedis të freskët fjetjeje.

Përshtatur veçanërisht për mbështetjen e mesit
Sistemi UltraWaist Lower Back Support
Sistemi UltraWaist Support ofron mbështetje dhe rehati për belin dhe ijët, të cilat janë pjesët më delikate të skeletit, dhe ofron mbështetje individuale për belin falë polimerëve të veçantë që janë për të gjithë, pavarësisht llojit trupor apo TMS (Treguesit të Masës Trupore)

Jepni lamtumirën rraskapitjes
Active Support Technology® (Teknologji e Mbështetjes Aktive)
(Teknologji e Mbështetjes Aktive) Active Support Technology® e sustave i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm. Sustat i përshtaten menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit duke mbështetur dhe rehatuar në mënyrë aktive trupin ndërkohë që vazhdoni të ëndërroni.

Gjumë i pastër
Mbulesë që mund të hiqet dhe të lahet
Dysheku Verticoli Aquaju mundëson ta lani atë kurdoherë që dëshironi falë mbulesës së tij që mund të hiqet dhe të lahet.

Vetitë Teknike

Verticoil Aqua
Kthehu në fillim
verticoil-aqua-enza-home