Homepage > Products > Vesta

Vesta

KOLEKSIONI KLASIK–KOLEKSIONI DHTSPRING
Dysheku Vesta ofron një sipërfaqe të gjerë fjetjeje falë Sistemit DHT Springs dhe Sfungjerëve Mbështetës në buzët e dyshekut.


Karakteristikat

Shtoni jetëgjatësinë e dyshekut tuaj
Teknologjia DHTSpring
Dysheku Vesta e ruan formën e tij për vite falë Teknologjisë DHTSprings, ekskluzivitet i Yataş, i përbërë nga susta çeliku të përpunuara dy herë në nxehtësi.

Garanton gjumë të cilësisë së lartë
Pëlhurë Luksoze Jacquard Tezgjahu
Dysheku Vesta përmban pëlhurë luksoze Jacquard tezgjahu duke i shtuar kështu elegancë e duke hapur dyert drejt një gjumi të pandërprerë.

Për një gjumë më të rehatshëm
I përdorshëm nga të dyja anët.
Dysheku Multi mund të përdoret nga të dyja anët. Kështu mund të shijoni një gjumë cilësor për vite me radhë.

Vetitë Teknike

Vesta
Kthehu në fillim
vesta-enza-home