Homepage > Products > Wedding Premium

Wedding Premium (Martesor Premium)

KOLEKSIONI ROYAL (MBRETËROR)–KOLEKSIONI PREMIUM
Dysheku Wedding Premium është projektuar veçanërisht për fillime të reja dhe martesa jetëgjata. Sistemi 5- Zone Pocket Spring që siguron mbështetje të pavarur dhe individuale për pjesë të ndryshme të trupit redukton shqetësimet nga lëvizjet e partnerit gjatë gjumit


Karakteristikat

Vetitë Teknike

Wedding Premium
Kthehu në fillim
wedding-premium-enza-home