Homepage > Inspiration > 9 emra të suksesshëm të Enza që vijnë me këshilla dekorimi

9 emra të suksesshëm të Enza që vijnë me këshilla dekorimi

Ka shumë rëndësi mënyra se si ne e dekorojmë shtëpinë tonë, hapësirën tonë private ku në arratisemi nga ritmi i lartë i jetës për të pushuar dhe relaksuar për hir të kualitetit të jetës tonë. Një nga pyetjet më të rëndësishme për t’iu përgjigjur në lidhje me shtëpitë tona, ku ne do të jetojmë për vite të tëra, në të cilën jemi pjesë dhe ndihemi mire është se çfarë lloj stili do i përshtatej. Në këtë pikë, krijimi i një ekuilibri në dekorim që na bën të ndihemi rehat në shtëpi dhe të rrisim produktivitetin tonë janë dy elementët kryesore të trendeve të dekorimit, të cilat janë rinovuar me anë të detajeve funksionale të projektimit.

 

Enza Home, me vizionin e saj inovativ, organizoi një mbledhje të veçantë në Mars të 2015 për të sjellë këto elemente kryesore dekorative që joshin shpirtin e njeriut me hapësirat e lejuara.

Nëntë persona me stil që kanë krijuar veprat kryesore dhe unike në Turqi; arkitektët, drejtuesit e artit dhe diazjnerët e modës, ishin të ftuar në këtë mbledhje speciale. Detajet dhe metodat e aplikimit të këtij projekti, të zhvilluara nga Enza Home duke filluar nga faza e konceptit, u ndanë me këta nëntë të ftuar të veçantë; dhe një plan aplikimi krijues dhe argëtues ishte përgatitur.

Ky projekt filloi në mënyrë që t’u siguronte përdoruesve të Enza Home një ide inovative në lidhje me dekorimin, të cilat mund të aplikohen me lehtësi dheu zgjodhën rastësisht disa mobilje të Enza Home që ua ofruan këtyre 9 të ftuarve të veçantë për të dekoruar hapësirën e tyre sipas vizionit të tyre.

BURÇE BEKREK, Fashion Designer, “Cozy, Warm and Inviting”
SiNAN KURAN, CEO i zyrës arktitekrutore KRN, “Person-oriented Spaces”
EDA GÜNEY, Arkitekte & Dizajnere e brendshme e Edda ISTANBUL , “Living Spaces With Personality”
GÖKTUĞ GÜNGÖR, FİKR-İ GG BRAND AND SPACE COMMUNICATION Design Consultant, “Eclectic Charm”
AS. PROF. GÜLNAME TURAN, lektor i universitetit të arkitekturës ITÜ, “Comfy and Peaceful Silhouettes”
ASLIHAN EKİTMEN, ALAİM-İ SEMA and SPACEWORKS CONSULTANCY Architect / Design Consultant, “Energizing Spaces With The Design That Appeals To Senses”
HALE ŞENER, 1217 DESIGN Architect, “Functional and Timeless…”
FÜSUN ALTINER, MANİFESTO COMMUNICATION Creative Director, “Our Little Palaces…”
MAHMUT KEFELİ, ESCAPEFROMSOFA Director of Design, “Reflections of Cultures and Senses, Limitlessness of the Limits”

Kthehu në fillim
9-emra-t-suksesshm-t-enza-q-vijn-me-kshilla-dekorimi-enza-home