Homepage > Inspiration > Këndi im i preferuar

Këndi im i preferuar

Seti i këndit të divanëve, zgjedhja e shumë femrave.

Këndi i divanëve ka filluar të marrë një rol të rëndësishëm në dekorimin tonë në fushën e përdorimit dhe në dizajnin elegant.

Adaptimi fleksibël i dekorimit për hapësira të ndryshme bëhet i mundur në sajë të përdorimit të disa modeleve. Këndet mund të krijojnë një unitet me muret dhe ju mund të kompletoni dekorimin tuaj duke shtuar një tavolinë mesi në bazë të stilit të krijuar.

  • Liria modulare. Ju mund të përshtatni hapësirën duke luajtur me të si me Legot në dizenjimin e saj modular.
  • Aktivizimi me ngjyrat. Jepini energji dhomës tuaj të ndenjes me një tryezë të ulët në ngjyra të ndryshme dhe stilet e marrin dizajnin përtej seteve klasike.
  • Ndani dhomën tuaj duke mbështetur stilin tuaj personal. Aksesorët ia shtojnë detajet hapësirës në të cilën ju jetoni. Shtoni alegrinë e këndit tuaj me ngjyrat e rafteve dhe format metalike.

  • Hapësira të shndritshme. Kompletoni këndin tuaj me llamba toke dhe shtoni ndriçimin në hapësirat tuaja.

  • Shtoni estetikë në dhomat e ndenjes me jastekë me lule. Rritni stilin e këndit tuaj klasik me jastëkë të modeluar me lule.
  • Krijoni një stil. Krijoni një stil duke kompletuar grupin e këndit tuaj me një tavolinë kafeje.

  • Vendosini të gjitha në një. Mblidhini të gjithë artikujt tuaj si librat, revistat, DVD në mënyrë që t’i merrni me lehtësi.

 

Kthehu në fillim
kndi-im-i-preferuar-enza-home