Homepage > Inspiration > Koleksioni Alegra, alegria në shtëpinë tuaj

Koleksioni Alegra, alegria në shtëpinë tuaj

Enza prezanton koleksionin Alegra që i jep alegri shtëpisë tuaj

Mobiljet e liderit të markës Yatas Group ofrojnë një dizajn modern dhe unik për të gjitha shijet dhe nevojat me koleksionin Alegra duke sjellë ngjyra dinamike dhe energji pozitive për shtëpitë tuaja.

Tërheqja e vëmendjes me dizajnin duke shtuar cilësinë, rehatinë dhe funksionalitetin për hapësirat në të cilat jetojmë e bën jetën më të këndshme me qasjen moderne dhe dekorimin e pavaruar. Koleksioni Alegra, i cili ka një vend të veçantë në koleksionin e mobiljeve Enza shfaqet me një qasje inovative dhe me ngjyra të gjalla.

 

Koleksioni Alegra i lë hapësirë kombinimit të lisit kaukazian me drurin me ngjyrë të bardhëdhe ngjyrat e gjalla, për ata qëëndërrojnënjë hapësirëtë rehatshme, dinamike dhe elitare. Trajton detajet e projektuar posaçërisht për dizenjimin me hijeshi ndërsa përdoren dritat LED në ekran të plotë estetik të cilësisë vizuale. Alegra sjell dhoma ngrënieje të rehatshme dhe ergonomike në shtëpinë tuaj me tavolinat e saj dhe karriget e dizenjuara posaçërisht për koleksionin.

Dizenjimin me një qasje fleksibël, Njësia TV Alegra i lejon rritjen ose zvogëlimin e numrit të moduleve në bazë të hapesirës. Koncepti i dhomave të gjumit të Alegra arrin komfortin më të lartë me një qasje të fortë dizenjimi. Ngjyrat dhe trajtimi i konceptit të dizajnit shfaqin prezencë edhe këtu. Gjithashtu u ofrohet mundësia për krevatë të madhësive të ndryshëm dhe gjithashtu ofrohen dy dollapë të ndryshëm.

Kthehu në fillim
koleksioni-alegra-alegria-n-shtpin-tuaj-enza-home