Homepage > Products > Ambazhuri Elipse

Ambazhuri Elipse

Dizajni i ambazhurit të varur Elips ofron kupa të punuara me një teknikë unike tradicionale të imituar, në një strukturë modern dhe prezanton detaje të dizajnit me stil të bakrit natural në dekorimin tuaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupa metalike në ngjyrë bakri
 • Kabëll në ngjyrë të zezë
 • Gjatësi shtesë
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhuri i varur Elipse

  Ø: 26

  Shfleto

  Ambazhuri i varur Daisy

  Ø: 40

  Shfleto

  Ambazhuri i varur Sunflower

  Ø: 45

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  ambazhuri-elipse-enza-home