Homepage > Products > Ambazhuri Linear

Ambazhuri Linear

Linja e ambazhurëve të varur Linear me reflktimin e ngrohtë të bakrit dhe formave prej hinke i jep hapësirave të ndenjes një prekje natyrale dhe klasike.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupa metalike në ngjyrë bakri të ndritshëm
 • Dizajn unik i sipërfaqes
 • Kabëll në ngjyrë të zezë
 • Gjatësi shtesë
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhuri i varuar Horizontal

  Ø: 40

  Shfleto

  Ambazhuri i varuar Trapezoid

  Ø: 30

  Shfleto

  Ambazhuri i varuar Glob

  Ø: 35

  Shfleto

  Ambazhuri i varuar Vertikal

  Ø: 28

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  ambazhuri-linear-enza-home