Homepage > Products > Ambazhuri Naive

Ambazhuri Naive

Ambazhurët e tavolinës Naive sjellin detajet më të mirë të modernizmit në hapësirat e ndenjes me dizajnin minimalist si dhe krijojnë një përshtypje të këndëshme përmes dizajnit të përforcuar me argjend dhe bakër, metalet më trendi të sezonit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupë me sipërfaqe të lëmuar
 • Trup prej kromi
 • Ngjyra e kabëllit e kombinueshme me ngjyrën e kupës
 • Në dy opsione: ngjyrë gri dhe të zezë
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhur Naive

  H: 65

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  ambazhuri-naive-enza-home