Homepage > Products > Ambazhuri Stage

Ambazhuri Stage

Linja Stage përdor materialet e lëndës së parë në ngjyrë të gjelbër dhe portokalli, në dekorin e saj me trupin prej druri natyral dhe kupën moderne metalike, gjallëron hapësirat tuaja me një frymë të rafinuar dhe natyrale, e kombinuar me funksionalitetin.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupa metalike e ngjyrosur
 • Trup prej druri natyral
 • Kabëll në ngjyrë të zezë
 • Lartësi e ndryshueshme
 • Produkt i kombinueshëm
 • Në dy opsione: ngjyrë portokalli dhe të gjelbër
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhur Stage

  H: 60

  Shfleto

  Ambazhur i varur Stage

  Ø: 35

  Shfleto

  Ambazhur toke Stage

  H: 187

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  ambazhuri-stage-enza-home