Homepage > Products > Ambazhuri i Tokës Aperture

Ambazhuri i Tokës Aperture

Ambazhuri i tokës Aperture, i cili ndërthur linjat moderne të dizenjimit me prekjet industriale shndërrohet në një element plot stil dhe sharmant me kupën e tij speciale të mbuluar me xham.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupa metalike ngjyrë gri e mbuluar me xham
 • Kabull në ngjyrë të zezë
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhuri i Tokës Aperture

  L: 150

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  ambazhuri-i-toks-aperture-enza-home