Homepage > Products > Ambazhuri i Varur Ash

Ambazhuri i Varur Ash

Ambazhuri i varur Ash pasuron dizajnin unik të kupës me detaje dekorative druri, krijon një atmosferë të veçantë dhe unike duke kombinuar materialet moderne me dizajnin modern të linjës.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupa në ngjyrë gri
 • Kabëll në ngjyrë të zezë
 • Gjatësi shtesë
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhuri i Varur Ash

  Ø: 40

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  ambazhuri-i-varur-ash-enza-home