Homepage > Products > Ambazhuri i Varur Atom

Ambazhuri i Varur Atom

Ambazhuri i varur Atom me pamjen antike falë kornizës së tij të jashtme metalike, sjell një dekor mahnitës dhe të rafinuar ku ndërthuren dizenjot industriale Angleze të shekullit të 19 me linjën moderne.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupa e jashtme metalike
 • Dizajn antik
 • Kabëll në ngjyrë të zezë
 • Gjatësi shtesë
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhuri i Varur Atom

  Ø: 60

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  ambazhuri-i-varur-atom-enza-home