Homepage > Products > Ambazhuri i Varur Clay

Ambazhuri i Varur Clay

Si një zgjedhje ideale për hapësirën tuaj, Clay bashkon veçantinë e ngjyrës së metalit me hijet e ngrohta të ngjyrës së tokës dhe plotëson formën e tij më detaje folklorike dhe me një prekje moderne.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupa alumini në ngjyrë argjile mat
 • Kabëll me ngjyrë të bardhë
 • Gjatësi shtesë
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhur i varur Pendant

  Ø: 35

  Shfleto

  Ambazhur i varur Pendant

  Ø: 52

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  ambazhuri-i-varur-clay-enza-home