Homepage > Products > Ambazhuri Wire

Ambazhuri Wire

Linja e ambazhurëve të varur ofron një pamje elegante në hapësirat e ndenjes me një dizajn prej kafazi të kupës dhe mund të kombinohet lehtësisht me opsionin e gjatësisë së ndryshueshme.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn me fije i kupës metalike
 • Ngjyra e kabëllit e kombinueshme me kupën
 • Gjatësi e ndryshueshme
 • Përmasa të ndryshme
 • Në dy opsione ngjyrë të bardhë dhe të zezë
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhur i varur Wire

  Ø: 25

  Shfleto

  Ambazhur i varur Wire

  Ø: 30

  Shfleto

  Ambazhur i varur Wire

  Ø: 35

  Shfleto

  Ambazhur i varur Wire

  Ø: 45

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  ambazhuri-wire-enza-home