Homepage > Products > Tapeti Camomile

Tapeti me dizajnin special Camomile me ngjyra HD

Sjell motive të inspiruara nga dizajnet perfekte të natyrës dhe ngjyrat plot jetë në shtëpinë tuaj. Tapetët Camomile, të cilat janë të punuara me fije mëndafshi të cilësisë së lartë duke përdorur 1 milionë goditje për metër katror, bëjnë diferencën me karakteristikat e tyre të dashura me natyrën duke sfiduar kohën me jetëgjatësinë e tyre.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Prodhuar me një cilësi superiore viskoze duke përdorur teknikën e 1 milionë goditjeve për metër katror. (80% Viskozë 20% Akrilik)
 • Gjatësia e pushit është 5 mm
 • Këta tapetë me një dizajn special të thurur me makinë janë jetëgjatë dhe të fortë
 • Tapetë viskozë nga linja e Butikut janë të lehtë për t’u përdorur dhe komfort
 • Ndërkohë që janë anti-statike, ata largojnë energjinë negative dhe nuk prodhojnë shkëndija elektrike
 • Edhe pse janë të fabrikuar me viskozë, e njohur si “mëndafshi artificial,” ato kanë një cilësi të butë
 • Ngjyrat plot jetë të tapetëve me fije mëndafshi janë jetëgjatë dhe nuk zbardhen
 • Ata nuk bëhen me kokla dhe mund të pastrohen lehtësisht me një leckë të lagur
 • Të prodhuar në Belgjikë
 • Krijoni setin tuaj

  Tapeti Camomile

  W: 1.35 H: 1.95

  Shfleto

  Tapeti Camomile

  W: 1.60 H: 2.30

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tapeti-camomile-enza-home