Homepage > Products > Conform

Conform

Base
Zgara e krevatit Conform i jep hijeshi dhomës tuaj të gjumit me alternativat e ndryshme të ngjyrave, ndërsa këmbët e saj të larta e bëjnë jashtëzakonisht të lehtë pastrimin nën të pa e lëvizur atë. Ajo ofron shumë hapësirë ruajtjeje me një vëllim të madh të brendshëm dhe ndërtimi nga çeliku i siguron jetë të gjatë produktit.


Karakteristikat

Kthehu në fillim
conform-enza-home