Homepage > Products > Dhoma e ndenjes POLKA

Dhoma e ndenjes POLKA; ku modernja takon rehatinë

Ajo sjell thjeshtësinë në dhomën tuaj të ndenjes ndërkohë që hapësira e madhe të mundëson një rehati ekstra. Këmbët e drurit me një dizajn special dhe jastëkët e zbukurimit i japin një prekje delikate shtëpisë tuaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • 3 divanë të konvertueshëm në krevatë (opsionale)
 • Rehati e lartë
 • Dizajn special për këmbët prej druri
 • Mundësi zgjedhje midis ngjyrës së bardhë ose asaj të arrës që të përshtatet me mobiljet
 • Zgjedhje të shumta jastëkësh dekorativë
 • Pëlhurë që pastrohet lehtësisht
 • Krijoni setin tuaj

  Divan që konvertohet në krevat

  W: 2150 H: 840 D: 880

  Shfleto

  Divan me tre vende

  W: 2150 H: 840 D: 880

  Shfleto

  Divan me dy vende

  W: 1670 H: 840 D: 880

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 900 H: 840 D: 880

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-polka-enza-home