Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Positano

Një stilim i thjeshtë për dhomën tuaj të ndenjes; Positano

Duke krijuar një atmosferë elegante në dhomën tuaj të ndenjes me modelet e ndryshme të lëkurës, Positano do t’i përshtatet dhomës suaj të ndenjes, me jastëkët e zbukurimit që kanë ngjyra dhe modele të ndryshme. Ajo ofron një komoditet ndryshe nga të tjerët dhe diferencën e bëjnë këmbët e saj me pamje prej druri.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Një dizajn special që kombinon modernen me klasiken
 • Përdorimi i lëkurës
 • Përdorimi i këmbëve prej druri dhe lëkure luksoze
 • Modele jastëkësh zbukurimi prej lëkure luksoze
 • Forma zbukurimi në zonën e uljes dhe të shpinës
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me tre vende

  W: 2330 H: 720 D: 900

  Shfleto

  Divan me dy vende

  W: 2130 H: 720 D: 900

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 950 H: 720 D: 900

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-positano-enza-home