Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Praga

Shpirti Retro që sfidon kohën...

Duke kombinuar komfortin e lartë me konceptin e luksit, Dhoma e ndenjes Praga krijon për ju ambiente funsionale të pasura me detaje që të dhurojnë një rehati vizuale të pakrahasueshme. Te dhoma e ndenjes Praga, ku kombinohen pëlhura luksoze me këmbët në ngjyrë tunxhi, detajet e qepjes në pjesën e mbështetëses dhe të krahëve ofrojnë një kënaqësi të pakrahasueshme.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Aplikimi i pëlhurës luksoze
 • Komforti i lartë
 • Minderi mbështetës që shton komfortin e shpinës në mënyrë ergonomike
 • Detajet e qepjes në pjesët e mbështetëses dhe krahëve
 • Pëlhura e veçantë e zgjedhur për jastëkët dhe kolltukun Berger
 • Kombinim perfekt midis këmbëve prej druri masiv me bazë tunxhi dhe kompletit.
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 4 vende

  W: 250 H: 70 D: 92

  Shfleto

  Divan me 3 vende

  W: 222 H: 70 D: 92

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 168 H: 70 D: 92

  Shfleto

  Kolltuk që lëkundet

  W: 68 H: 86 D: 78

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-praga-enza-home