Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Venice

Detaje të pazakonta në dhomën e ndenjes Venice

Detajet e jashtëzakonshme të qepjes në pjesën e shpinës dhe të krahëve si dhe ngjyrat e jastëkëve dekorative që përshtaten me kolltukun nxjerrin në pah kompletin.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Forma Retro
 • Dru special për këmbët
 • Jastëkë dekorativë me mundësi zgjedhje
 • Ngjyra të ndryshme për këmbët
 • Zona e uljes e gjerë dhe e rehatshme e mbushur me jastëkë dekorativë
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me tre vende

  W: 2520 H: 575 D: 890

  Shfleto

  Divan me dy vende

  W: 2220 H: 570 D: 890

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 700 H: 940 D: 720

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-venice-enza-home