Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Astoria

Detaje të pasura dhe pa kohë

Detaje të pasura dhe pa kohë. Kombinimi i kombinimit të ngjyrave të ngjyrave të llakut nga vizatimi i minkut me detaje të pasura dhe mbresëlënëse, Dhoma e Dining Astoria bën përshtypje me një stil ku modernizmi interpretohet nga linjat femërore. Duke kompletuar linjën e thjeshtë dhe elegante të dizajnit me serinë metalike të artë specifike dhe modelet e trajtimit, Salla e ngrënies Astoria sjell një elegancë unike në hapësirat e jetesës me aplikime minimale të modelit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Mink Grey lacquered surface exclusive for Enza on 100% MDF
 • Linearly patterned surface design on sideboard doors
 • Import accordion door mechanism on sideboard
 • Golden color metal foot and handle design exclusive for the series
 • 2 different mirror alternatives with golden color metal frame that complements the series
 • Fabric pattern application inside the sideboard
 • 2 different mirror options
 • Krijoni setin tuaj

  Karige Astoria

  W: 560 H: 810 D: 603

  Shfleto

  Tavoline ngrenie

  W: 2400 H: 760 D: 1040

  Shfleto

  Sideboard Mirror

  W: 920 H: 920 D: 22

  Shfleto

  Sideboard

  W: 2058 H: 794 D: 500

  Shfleto

  TV Unit

  W: 2402 H: 506 D: 500

  Shfleto

  Tv Unit Closed Cabinet

  W: 364 H: 1000 D: 300

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-astoria-enza-home