Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Elegante

Modeli i fshehur në shpirtin e kohës...

Dhoma e Ngrënies Elegante, që me sipërfaqen në ngjyrën blu prusiane dhe dizajnin e dorezave në ngjyrë floriri, duke kombinuar hijeshinë me natyrën, me stilin modern dhe klasik njëkohësisht, ndjell në shtëpinë tuaj një atmosferë të pashoqe.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Mbulesë prej lisi 100% natyror dhe kornizë masive në të gjitha modulet
 • Ngjyra e veçantë blu prusiane e sipërfaqes
 • Pasqyrë me formë moderne
 • Dorezat e projektuara posaçërisht për Enza Home
 • Alternativa e karrigeve me qepura me kapitone, me dorezë ose jo, në pjesën e pasme
 • Alternativa e tavolinës fikse me sipërfaqe prej mermeri dhe sipërfaqe natyrore
 • Këmbë natyrore masive
 • Krijoni setin tuaj

  Komo

  W: 2200 H: 855 D: 523

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 1570 H: 770 D: 54

  Shfleto

  Tavolinë prej druri portabël

  W: 2095 H: 1095 D: 774

  Shfleto

  Tavolinë prej mermeri portabël

  W: 2095 H: 1095 D: 776

  Shfleto

  Karrige

  W: 520 H: 965 D: 620

  Shfleto

  Karrige pa krahë mbështetës

  W: 520 H: 965 D: 620

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-elegante-enza-home