Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Praga

Karakteristikat

 • Kombinimi i gjyrës Stone kafe dhe Antik me përdorimin e kontureve të mermerit natyror
 • Alternativa e tavolinës statike dhe të hapur
 • Doreza me dizajn dhe ngjyrë të veçantë
 • Pasqyrë e tymosur në formë formë drejtkëndëshe vertikale
 • Këmbët Retro prej masivi natyror dhe baze tunxhi që përshtaten më së miri kompletit
 • Sistemi i menteshave me vetë-ngadalësues dhe rregullues
 • Krijoni setin tuaj

  Komo me pasqyrë

  W: 2216 H: 806 D: 500

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 815 H: 415 D: 30

  Shfleto

  Tavolinë joportabël

  W: 2000 H: 754 D: 1100

  Shfleto

  Tavolinë portabël

  W: 1900-2300 H: 769 D: 1100

  Shfleto

  Karrige

  W: 510 H: 810 D: 600

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-praga-enza-home