Homepage > Products > Dhoma e pritjes Beatrice

Dhoma e pritjes Beatrice kujdeset për rehatinë tuaj

Duke siguruar një pamje moderne me stilin e saj linear, Beatrice sjell thjeshtësi në jetën tuaj duke ofruar hapjen në shtrat dhe ndarjet brenda saj. Beatrice heq të gjitha shqetësimet në lidhje me komoditetin tuaj në dhomën e pritjes.


Informohu më shumë

Karakteristikat

  • Module, pëlhura dhe ngjyra të ndryshme
  • Ndarja në sirtarë dhe aftësia që të kthehet në shtrat
  • Zona e uljes e gjerë dhe e rehatshme
  • Këmbët e larta që lehtësojnë pastrimin
  • Përdorimi i sfungjerit 14 cm 36 DNS
  • Krijoni setin tuaj

    Kthehu në fillim
    dhoma-e-pritjes-beatrice-enza-home