Homepage > Products > Dhoma e pritjes Doris

Një stil funksional me vende ruajtje; Doris

Shumë funksionale me aftësinë për t’u kthyer lehtësisht në krevat dhe me një depo ruajtjeje, Doris është një zgjedhje për rehati dhe pamjen prej druri.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Module, pëlhura dhe ngjyra të ndryshme
 • Mekanizëm i lehtë për t’u kthyer në krevat
 • Ndarje për ruajtjen e gjërave
 • Vend i gjerë dhe i rehatshëm për t’u ulur
 • Këmbë të larta për të ndihmuar pastrimin
 • Përdorimi i sfungjerit 11 cm 32 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende me hapësirë ruajtjeje

  W: 2260 H: 840 D: 910

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 1620 H: 840 D: 910

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 840 H: 840 D: 860

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-pritjes-doris-enza-home