Homepage > Products > Dhoma e pritjes Milena

Elegante dhe unike dhoma e pritjes Milena

Duke patur strukturën e saj të veçantë, opsione të ndryshme jastëkësh, Milena Sitting Room zbukuron pamjen e saj me detaje funksionale të tilla si mekanizmi për t’u kthyer në krevat për tre persona.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Strukturë speciale e krahëve
 • Jastëkë të ndryshëm
 • Mekanizëm i lehtë për t’u kthyer në krevat
 • Ngjyra të ndryshme
 • Rehati maksimale
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende me hapësirë ruajtjeje

  W: 2360 H: 870 D: 1020

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 1740 H: 870 D: 960

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 1070 H: 870 D: 960

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-pritjes-milena-enza-home