Homepage > Products > Dhoma e pritjes Pamela

Funksionale dhe e rehatshme: Dhoma e Pritjes Pamela

Dhoma e pritjes Pamela ka një dizajn të veçantë, jastëkë të ngjyrave të ndryshme dhe detaje të veçanta të të qepurit. Ajo ofron një mekanizëm për hapje të krevatit për 3 persona.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Shtrat 3-vendësh
 • Opsione të ndryshme jastëkësh
 • Strukturë e veçantë krahu
 • Opsione të ngjyrës së bardhë dhe ngjyrë arre për këmbët
 • Rehati supreme
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende (me hapësirë ruajtjeje)

  W: 2360 H: 850 D: 980

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 1770 H: 850 D: 880

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 1050 H: 850 D: 880

  Shfleto

  Kolltuk i vogël

  W: 770 H: 900 D: 860

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-pritjes-pamela-enza-home