Homepage > Products > Enric

Kualitet, të rehatshme, funksionale ... Seti Enric

Cilësia 1 e ndërtimit të drurit, materiale elastike dhe të rehatshme mbushja ofron një pushim të qetë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Cilësi 1 e drurit
 • 100% prodhimi vendas
 • Kontroll manual
 • Funksioni i pasëm dhe i shtrirjes mund të përdoren veç e veç dhe në kombinim.
 • Rehati e lartë
 • Krijoni setin tuaj

  Kolltuku Enric

  W: 880 H: 1050 D: 960

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  enric-enza-home