Homepage > Products > Kënd Polka

Komfort modern, i thjeshtë... Këndi Polka

Polka, që me stilin e tij modern, sjell për sallonin thjeshtësinë, ofron për ju një ndenje të gjerë të kombinuar me një rehati të pakrahasueshme. Me këmbët dhe jastëkët e projektuar posaçërisht, i shton një prekje të veçantë ambienteve tuaja të banimit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Alternativa e dy moduleve, me dhe pa krevat
 • Komfort i lartë
 • Struktura e veçantë prej druri i këmbëve
 • Alternativa e ngjarës së arrës dhe asaj të bardhë, që bëjnë të mundur kombinimin me një sërë mobiliesh të tjera
 • Aplikimi i pasur i jastëkëve
 • Pëlhura që mund të pastrohet lehtë
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd

  W: 2880 H: 840 D: 1620

  Shfleto

  Kënd (që hapet)

  W: 2880 H: 840 D: 1620

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  knd-polka-enza-home