Homepage > Products > Këndi Atlantis

Seti Atlantis Corner me një formë të veçantë

Atlantis Corner bashkon rehatinë dhe elegancën në një formë speciale dhe me jastëkë tejet të rehatshëm. Ndërkohë, jastëkët me modele të ndryshme e bëjnë atë të ndryshme nga të tjerët. Këmbët prej druri arre duken shumë mirë me të gjitha mobiljet e tjera.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Formë speciale
 • Rehati maksimale
 • Opsione të ndryshme të jastëkëve
 • Këmbë prej druri
 • Këmbët në ngjyrë arre
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd

  W: 3150 H: 900 D: 1700

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 1140 H: 900 D: 940

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kndi-atlantis-enza-home