Homepage > Products > Këndi Boogie

Ndryshoni ambientin me Boogie

Linja moderne e Boogie ofron ide të ndryshme për ata që duan të bëjnë diferencën. Dizajni i saj funksional dhe jastëkët dekorativë në forma dhe modele të ndryshme të ndihmojnë të ndryshosh ambientin e shtëpisë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn bashkëkohor
 • I përdorshëm si për anën e djathtë ashtu dhe për atë të majtë
 • Jastëkë dekorativë në forma dhe modele të ndryshme
 • Përdorimi i sfungjerit 14 cm 34 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd

  W: 2900 H: 720 D: 1960

  Shfleto

  Pufkë

  W: 1460 H: 430 D: 550

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kndi-boogie-enza-home