Homepage > Products > Këndi Born

Një dizajn i pasur; Born Corners

Born Corners ka së bashku jastëkët e zbukurimit dhe dizajnin e pasur… Dhoma e ndenjes rilind dhe një epokë e re nis së bashku me të.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Interpretim bashkëkohor i stilit të vjetër
 • Jastëkë zbukurimi me mundësi larje me modele, masa, forma të ndryshme
 • Një dizajn i përshtatshëm për përdorim në hapësirat e ngushta
 • Modele me krevatë që kanë rafte të ndarë
 • E përshtatshme për përdorim në anë të majtë ose të djathtë
 • Përdorimi i sfungjerit14 cm 34 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd me vend ruajtjeje

  W: 2610 H: 810 D: 1800

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 820 H: 700 D: 820

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kndi-born-enza-home