Homepage > Products > Këndi City

Këndi komfort i të dashuruarve; City Corners

Një kënd komfort që të mundëson përdorim sa më të thjeshtë, pastrohet lehtë për shkak të këmbëve të larta dhe ofron zgjedhje të shumta të pëlhurës dhe të ngjyrave.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn modern dhe i thjeshtë
 • Model i pasur me jastëkë dekorativë me forma, përmasa dhe modele të ndryshme
 • Këmbë të larta që të mundësojnë pastrimin, mundësi formimi të këndit me 10 stile të ndryshme
 • Përdorimi i sfungjerit 14 cm 34 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd me 2 vende

  W: 1770 H: 720 D: 920

  Shfleto

  Kënd për anën e majtë

  W: 900 H: 720 D: 920

  Shfleto

  Mbështetëse e madhe këmbësh

  W: 1280 H: 400 D: 920

  Shfleto

  Pufkë me tavolinë kafeje

  W: 510 H: 400 D: 920

  Shfleto

  Pjesa qendrore e këndit

  W: 900 H: 720 D: 920

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kndi-city-enza-home