Homepage > Products > Këndi Rebecca

Moderne dhe të mirëprojektuara; Rebecca Corners

Seti funksional dhe i sofistikuar Rebecca Corner përmban një kolltuk Bergere, jastëkë luksoz, këmbët prej druri dhe pëlhurë e përdorur posaçërisht. Është e sigurtë që do të krijojë qoshen më të rehatshme dhe tërheqëse në shtëpinë tuaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Qasje moderne dizenjimi
 • E projektuar posaçërisht për ju
 • Kolltuk Bergere
 • Opsione të ndryshme për jastëkët
 • Pëlhurë e përdorur posaçërisht
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd

  W: 2930 H: 800 D: 2250

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kndi-rebecca-enza-home