Homepage > Products > Këndi Toronto

Me stilin e saj ekskluziv; Toronto Corners

Duke ju mundësuar të dekoroni sipas dëshirës me opsionet për krahun e majtë dhe të djathtë, Toronto gjithashtu sjell edhe mundësinë për hapjen e krevatit si dhe vend për ruajtje.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn funksional dhe modern
 • Jastëkë dekorues në modele të ndryshme
 • Dizajn i përshtatshëm për vende me hapësirë të vogël
 • I përdorshëm si për anën e djathtë ashtu dhe për atë të majtë
 • Përdorim i sfungjerit 14 cm 36 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Kënd që kthehet në krevat, me hapësirë ruajtjeje

  W: 2600 H: 760 D: 1590

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 1780 H: 750 D: 880

  Shfleto

  Mbështetëse këmbësh

  W: 970 H: 450 D: 690

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kndi-toronto-enza-home