Homepage > Products > Linja Cage

Linja Cage

Dizajnet e ambazhurëve Cage sjellin një finesë të ngrohtë në hapësirat e gjera me dizajnin unik të sipërfaqes si dhe pasqyrojnë ngrohtësinë në ambjente të ndryshme me ambazhurët që varen dhe ambazhurët e tokës.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kupa metalike në ngjyrë bakri të ndritshëm
 • Sipërfaqe me një dizajn unik
 • Kabëll në ngjyrë të zezë
 • Produkt i kombinueshëm
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhur Cage

  H: 66

  Shfleto

  Ambazhur i varur Cage

  Ø: 33

  Shfleto

  Ambazhur i tokës Cage

  H: 160

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  linja-cage-enza-home