Homepage > Products > Seria Bold

Karakteristikat

 • Kokat metalike me cepa
 • Alternativa e ngjyrave të bardhë dhe të zezë
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhur Bold

  Ø: 40 Y: 150

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  seria-bold-enza-home