Homepage > Products > Seria Gjeometrike

Seria Gjeometrike

Dizajnet e Stalaktitëve Ndriçues Nero, Luna dhe Terra, me alternativat e ngjyrës së zezë, gri dhe ngjyrë bakri që ndërthuren me elemtentet e mprehta gjeometrike. Po ashtu, në këtë seri ndërthuret stili industrialit që njihet për përdorimin e materialeve metalike dhe linjat e dizajnit modern që i shtojnë hapësirave tuaj një elegancë minimale.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajni i kokës metalike me formë gjeometrike
 • Alternativat e formave të ndryshme ngjyrë të zezë, gri dhe ngjyrë bakri
 • Krijoni setin tuaj

  Ambazhur Luna

  Ø: 35 Y: 150

  Shfleto

  Ambazhur Nero

  Ø: 36 Y: 150

  Shfleto

  Ambazhur Terra

  Ø: 35 Y: 150

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  seria-gjeometrike-enza-home