Homepage > Products > Tapeti Cove

Tapeti Cove me lesh natyral të endur me dorë

Nyjet janë të lidhura me dorë dhe endja është bërë me lesh 100% natyral duke përdorur teknikën speciale të rrotullimit. Tapetët e serisë Cove do t’i japin harmoni shumë dyshemeve dhe mobiljeve me pamjen e tyre të thjeshtë dhe elegante dhe do të sjellin një elegancë në shtëpinë tuaj me strukturën e tyre të ndërthurur.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Ata ndihmojnë për të parandaluar humbjen e nxehtësisë falë strukturës së tyre fizike.
 • Gjatësia e pushit është 3-4 mm.
 • Ata janë të fortë, fleksibël dhe jetëgjatë falë rezistencës së tyre të lartë.
 • Ata janë natyralë, sepse janë prej leshi natyral të thurur me dorë.
 • Me karakteristikat e tyre të sigurta dhe jo të rrëshqitshme ata janë perfekt për të mbuluar dyshemenë e shtëpisë suaj.
 • Ndërkohë që janë anti-statike, ata nuk prodhojnë shkëndija elektrike.
 • Në gjendje ngjyra e kuqe dhe e gjelbër.
 • Krijoni setin tuaj

  Seria Cove

  W: 1.20 H: 1.80

  Shfleto

  Seria Cove

  W: 1.40 H: 2.00

  Shfleto

  Seria Cove

  W: 1.70 H: 2.40

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tapeti-cove-enza-home