Homepage > Products > Tapeti Floral

Tapeti me dizajnin special Floral me ngjyrat HD

Me motivet e luleve, pranvera vjen në shtëpinë tuaj në të katër sezonet. Tapetët Floral, të cilët janë të punuar me një cilësi të lartë mëndafshi duke përdorur 1 milionë goditje për metër katror, bëjnë diferencën me karakteristikat e tyre të dashura me natyrën duke sfiduar kohën me jetëgjatësinë e tyre


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Prodhuar me një cilësi superior viskoze duke përdorur teknikën e 1 milionë goditjeve për metër katror
 • Gjatësia e pushit është 6 mm
 • Këta tapetë me një dizajn special të thurur me makinë janë jetëgjatë dhe të fortë
 • Tapetë viskozë nga linja e Butikut janë të lehtë për t’u përdorur dhe komfort
 • Ndërkohë që janë anti-statik, ata largojnë energjinë negative dhe nuk prodhojnë shkëndija elektrike
 • Edhe pse janë të fabrikuar me viskozë, e njohur si “mëndafshi artificial,” ata kanë një cilësi të butë
 • Ngjyrat plot jetë të tapetëve me fije mëndafshi janë jetëgjatë dhe nuk zbardhen
 • Ata nuk bëhen me kokla dhe mund të pastrohen lehtësisht me një leckë të lagur
 • Të prodhuar në Belgjikë
 • Krijoni setin tuaj

  Tapet Floral

  W: 1.35 H: 1.95

  Shfleto

  Tapet Floral

  W: 1.60 H: 2.30

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tapeti-floral-enza-home