Homepage > Products > Tapeti Palace

Tapeti Palace me ngjyra HD dhe strukturë të përsosur

Linja Palace me motive tradicionale takon mëndafshin 100% natyral, reflekton stilin klasik me ngjyrat e saj pastel dhe pamjen vintage falë përdorimit të teknikës mbi- lyerje. Tapetët e linjës Palace vërtetojnë se madhështia mund të arrihet pa ekzagjerime dhe thekson një karakter fisnik në dekorim.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Prodhuar me një cilësi superiore viskoze duke përdorur teknikën e 1 milionë goditjeve për metër katror.
 • Gjatësia e pushit është 4 mm.
 • Këta tapetë me një dizajn special të thurur me makinë janë jetëgjatë dhe të fortë.
 • Tapetë viskozë nga linja e Boutique janë të lehtë për t’u përdorur, të butë dhe komfortë.
 • Ndërkohë që janë anti-statike, ata largojnë energjinë negative dhe nuk prodhojnë shkëndija elektrike.
 • Edhe pse janë të fabrikuar me viskozë, e njohur si “mëndafshi artificial,” ata kanë një cilësi të butë.
 • Ngjyrat plot jetë të tapetëve me fije mëndafshi janë jetëgjatë dhe nuk zbardhen.
 • Ata nuk bëhen me kokla dhe mund të pastrohen lehtësisht me një leckë të lagur.
 • Të prodhuar në Turqi.
 • Në gjendje ngjyrat bezhë, gri, barut dhe bruz.
 • Krijoni setin tuaj

  Linja Palace

  W: 1.30 H: 1.90

  Shfleto

  Linja Palace

  W: 1.56 H: 2.30

  Shfleto

  Linja Palace

  W: 1.95 H: 2.90

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tapeti-palace-enza-home