Homepage > Products > Tapeti Silken

Tapeti Silken (prej mëndafshi)

Me strukturën e tij prej mëndafshi dhe thurjen e ëmbël, Silken sjell dritë në dizajnin e hapësirës prej historisë së thellë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Mbushja dhe veshja janë 100% pambuk.
 • Gjatësia e pushit është 5 mm.
 • Ka një strukturë të mëndafshtë.
 • Për shkak të teknikës speciale të thurjes, ata kanë një strukturë të bukur.
 • Ata janë të lehtë në përdorim, peshë e lehtë dhe të rehatshëm.
 • Në gjendje ngjyrat blu, gurë kali dhe rozë e mbyllur.
 • Krijoni setin tuaj

  Linja Silken

  W: 1.20 H: 1.80

  Shfleto

  Linja Silken

  W: 1.40 H: 2.00

  Shfleto

  Linja Silken

  W: 1.55 H: 2.30

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tapeti-silken-enza-home