Homepage > Products > Tapeti Sultana

Tapeti me dizajn special Sultana me ngjyra HD

Motivet gjeometrike të së vjetrës takojnë vendet bashkëkohore. Tapetët Sultana, të cilët janë të punuar me një cilësi të lartë mëndafshi duke përdorur 1 milionë goditje për metër katror, bëjnë diferencën me karakteristikat e tyre të dashura me natyrën duke sfiduar kohën me jetëgjatësinë e tyre.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Prodhuar me një cilësi superiore viskoze duke përdorur teknikën e 1 milionë goditjeve për metër katror.
 • Gjatësia e pushit është 6 mm.
 • Këta tapetë me një dizajn special të thurur me makinë janë jetëgjatë dhe të fortë.
 • Tapetë viskozë nga linja e Boutique janë të lehtë për t’u përdorur dhe komfort.
 • Ndërkohë që janë anti-statik, ata largojnë energjinë negative dhe nuk prodhojnë shkëndija elektrike.
 • Edhe pse janë të fabrikuar me viskozë, e njohur si “mëndafshi artificial,” ata kanë një cilësi të butë.
 • Ngjyrat plot jetë të tapetëve me fije mëndafshi janë jetëgjatë dhe nuk zbardhen.
 • Ata nuk bëhen me kokla dhe mund të pastrohen lehtësisht me një leckë të lagur.
 • Të prodhuar në Belgjikë.
 • Krijoni setin tuaj

  Tapeti Sultana

  W: 1.35 H: 1.95

  Shfleto

  Tapeti Sultana

  W: 1.60 H: 2.30

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  tapeti-sultana-enza-home