Homepage > Products > Verona

Verona

Koka krevati (Headboards)

Koka e krevatit Verona, me dizajnin e saj unik katëror të mbushur me tegela, do të jetë një stil plotësues për dhomën tuaj me më shumë se 20 opsione ngjyrash dhe alternativa të ndryshme madhësish.


Karakteristikat

Kthehu në fillim
verona-enza-home