Homepage > Products > Anti-Stres

Anti-Stres

Jastëku Anti-Stres


Karakteristikat

  • Jastëku Anti-Stres
  • Fibrat e karbonit brenda në pëlhurë largojnë elektricitetin statik të grumbulluar në trup gjatë ditës. Ndihmon në fillimin e një ditë më të relaksuar dhe më të qetë. Mbulimi i Jastëkut Anti-Stres nuk e bllokon efektin e fibrave të karbonit.
  • Pëlhura e jashtme (59,6% pambuk, 40% poliester, 0,4% karbon)
  • Fibra të mbushura më silikon.
  • 750 gr/m². 180 TC.
  • 50x70 cm.
  • KODI I PRODUKTIT: 02.530.0285.0000.0000.0000.
  • Kthehu në fillim
    anti-stres-enza-home